Magunkról

 

Az Osz-Car Kft. gépjárműalkatrész piacon szerzett több mint 20 éves tapasztalata áll egy elhivatott profi csapat mögött, hogy segítsünk Önnek megtalálni az optimális és költségkímélő megoldást minden gépjárművével kapcsolatos problémájára.  Budaörsön várjuk kedves ügyfeleinket egy elhivatott csapattal.

Személygépkocsin és kisteher gépjárművek javítását vállaljuk márkától típustól függetlenül teljes körű garanciával. a Bízza ránk a garanciális időn túl felmerült karbantartási és javítási feladatokat, és mi szakszerűen és költséghatékonyan megoldjuk azokat.

 

Néhány hasznos tanács ahhoz, hogy megtaláld a számodra ideális autószervizt:

 

Milyen egy jó autószerviz?

Egy jó, megbízható autószerviz az egyik legalapvetőbb szükséglete minden gépjármű tulajdonosnak. Ha szereted a járműved, és jó kezekben akarod tudni, akkor a szakszerű javításon kívül a megfelelő autóalkatrészek fontosságát se becsüld le. A szakszerű karbantartás és a legmegfelelőbb alkatrészek kiválasztása nem csak a gépkocsi hosszú zavartalan működése, hanem a te biztonságod szempontjából is fontos.

Ha azt szeretnéd, hogy a szeretett autód hosszú ideig szelje az utakat, akkor ne köss kompromisszumot a szerviz kiválasztásakor.

Milyen alkatrészre van szükséged?

Számos kereskedés kínál alkatrészeket, és az autószerelő műhelyek is gombaszám szaporodnak, de ha hosszú távon szeretnél biztonságosan autózni, akkor az Osz-Car a megfelelő megoldás. Itt nem csak a legmegfelelőbb alkatrész kiválasztásában segítünk, de profi csapatunk az Osz-Car szervizben garantáltan a legmegbízhatóbb munkát végzi.

Csörög-zörög, valami gond van, de nem tudod, mi a probléma? Fordulj az Osz-Car szerviz csapatához bizalommal. Segítenek feltárni a problémát, és az Osz-Car alkatrész kínálatából megtaláljuk a számodra legjobb és leg költséghatékonyabb megoldást.

Hogyan válasszunk ki egy jó autójavító céget?

Egy profi autószerviz olyan munkatársakat alkalmaz, akik megoldást találnak szinte minden problémádra. Ahol kiváló szaktudású kollégák az eddigi tapasztalatukat arra használják, hogy eloszlassák az aggodalmat, és ne a rövid távú gyors haszonszerzésért, hanem egy hosszú távú kapcsolat kialakításáért dolgozzanak.

Egy megbízható autószerviz csak olyan alkatrészt, kenőanyagot és egyéb felhasznált kiegészítőt ajánl ügyfeleinek, amiben nem fognak csalódni. Minden esetben megtalálja az ügyfél igényeihez az optimális megoldást, amellyel autója tökéletes formába hozható. Erre az Osz-Car autóalkatrész kereskedelem több,  mint 20 éves tapasztalata nyújt garanciát.

Hogyan működik egy ügyfélközpontú autószerviz?

A válság miatt visszaesett új gépjármű eladások vonzata az autópark öregedése. Egyre többen választották az autó lecserélése helyett a régi autó megtartását, feljavítását. Ennek köszönhetően az autószervizek iráni kereslet is növekedett. Sok új szerviz kínálja a szolgáltatásait, de sajnos megfigyelhető a szolgáltatás színvonalának csökkenése is.

Az Osz-Car szerviz elsődleges célja, hogy megőrizze a szolgáltatás magas színvonalát, viszont olyan megoldást találjon, amely csökkenti az ügyfelek szervizelési és alkatrész költségeit.

Milyen legyen a szolgáltatások köre?

Sokkal szélesebb körű és kedvezőbb árú szolgáltatást talál egy olyan szervizben, amely a járműtípusok széles körével foglalkozik, és nem csak 1 vagy 2 gyártó típusaira szakosodott.


Milyen csatornákon keresztül legyen elérhető?

Az internet korában fontos az on-line elérhetőség. Az Osz-Car Kft. weboldalán (www.osz-car.hu) autótípus alapján pillanatok alatt kikeresheted a keresett alkatrészt. Ha a szervizbe szeretne időpontot kérni, az Osz-Car szerviz weboldalán (szerviz.osz-car.hu) 2 kattintással azt is megteheted. De ha olyan kérdésed van, melyet személyesen szeretnél feltenni, kollégáink készséggel állnak telefonon és skype-on is rendelkezésedre.
Mi alapján válassz?

Jó autószervizt találni nem könnyű. Olyan, mint egy jó orvost találni. Mint ahogy azt sem akarod, hogy az egészségeddel bármi történjen, azt sem, hogy az autóddal a későbbiekben újra és újra problémák merüljenek fel. Ha autószerelés szükséges, millió oka van, miért nem szabad kompromisszumot kötni.

 

 Az egyik legbiztosabb módja, hogy jó autószervizt válassz az, ha olyan valakinek a tanácsát kéred, akiben megbízol. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink elégedettek szolgáltatásainkkal, visszatérnek kollégáinkhoz, és ha egy ügyfelünktől kér tanácsot, melyik szervizt válassza, nem fog csalódni.


De az is meggyőző lehet, ha meghallgatod az autószerelő véleményét, tanácsát az autód állapotát illetően. A szakmai hibafelmérés sok mindenben árulkodhat a szerelő szakmai felkészültségét, tapasztalatát, megbízhatóságát illetően. Azon túl, hogy egy kiváló szervizesnek jól kell ismernie a járműveket, és az autóalkatrészeket, ügyfélközpontúnak és megbízhatónak kell lennie. Mindig előre közli a problémákat, és a várható költségeket. Nem érnek az autód átvételekor előre nem várt kellemetlen meglepetések.

 

Ha ezek a tulajdonságok mind megvannak, akkor jó esélyed van rá, hogy olyan szolgáltatásban részesülj, amilyet elvársz!

Osz-Car SZERVIZ – 2040 Budaörs Kinizsi u. 26. Tel: 06 20 464-20-97. E-mail: szerviz@osz-car.hu